Samsung EP-PG920I Qi vezeték nélküli töltő

Samsung EP-PG920I Qi vezeték nélküli töltő

Bruttó: 5 390 Ft
  • Termékkód: EC-00378
  • Raktárkészlet: Előrendelhető
  • Szállítási idő: 1-2 munkanap, Előrendelés esetén 2-3hét

Rendeld meg telefonon: 06 1 700 4065

Különleges dizájn

A legtöbb hagyományos töltővel ellentétben a Samsung vezeték nélküli töltője egyedi és szép dizájnnal büszkélkedhet. A kidolgozottság és az üvegszerű részletek kifinomult külsőt kölcsönöznek ezeknek a kiegészítőknek, az egyedülálló kerek formával pedig bármely környezet tökéletes részeivé válnak.

Egyszerű töltés

A Samsung vezeték nélküli töltőjével nincs szükséged kábelre ahhoz, hogy feltöltsd a telefonod – egyszerűen csak helyezd a mobilt a töltőpadra és élvezd a gyors töltési sebességet.

Rend és kényelem

A Samsung vezeték nélküli töltőjét bárhol használhatod, hiszen a készülék nem rendelkezik nagy helyigénnyel és jól néz ki, akárhova is teszed – a nappaliban, az irodában és a hálószobában egyaránt remekül mutat.

Tökéletes kiegészítő a Galaxy S6-hoz

Emeld a Galaxy S6 és S6 edge stílusos megjelenését a következő szintre a Samsung vezeték nélküli töltőjével. Ezzel a kiegészítővel nincs szükséged kábelre ahhoz, hogy feltöltsd a telefonod – egyszerűen csak helyezd a mobilt a töltőpadra és élvezd a gyors töltési sebességet. A LED kijelző jelzi a töltés állapotát; halványkékről élénk zöldre változik, ha teljesen feltöltött az akkumulátor.

Rendkívül kompatibilis

A Samsung vezeték nélküli töltője megfelel a WPC vezeték nélküli töltésre vonatkozó szabványainak (Samsung Galaxy S5 és Note 4 készülékek esetén a vezeték nélküli töltésre alkalmas tok szükséges). Ezzel a megbízható készülékkel kényelmesen töltheted különböző típusú eszközeid anélkül, hogy a vezetékekkel kellene bajlódnod. Azokkal a mobileszközökkel és vezeték nélküli töltési esetekkel kompatibilis, melyeket a WPC – vezeték nélküli töltés támogat.

Tulajdonságok:
Kompatibilitás: Galaxy S6, S6 Edge, QI kompatibilis készülékek pl. iPhone 8 és 8 plus
Technológia: QI
Egyszerű használat.
Méret: 97 x 16,8 mm
Tömeg: 47 g

Kérjük, a vásárlás folytatásához válasszon a termékváltozatok közül!

Szín
Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up