-33% a kosarad végösszegéből! Használd a NYAR33 kupont! A kupont éjfélig tudod beváltani.

Szállítás és Fizetés

Add le a rendelésed, a többit pedig bízd ránk, a profikra!
A faszacuccok.hu garantálja, hogy megrendelt termékedet a legnagyobb gondoskodással és szakértelemmel dolgozzuk fel, így egyáltalán nem érhet kellemetlen meglepetés! Megrendelésedet követően bármikor keresehetsz minket bizalommal, mindenen információt emailben közlünk veled. A rendelésed állapotát bejelentkezés után élőben követheted. Amint beérkezett hozzánk a rendelésed, a lehető legrövidebb időn belül előkészítjük és csomagoljuk Neked a termékeket. Miután csomagod elkészült, átadjuk a futárszolgálatnak, vagy az általad választott PickPack pontnak majd SMS-ben  és emailen értesítünk a kiszállítás dátumáról, hogy véletlenül se érjen váratlanul a futár csengetése.

Milyen városokba és országokba kérhetek házhozszállítást?
Nekünk a legkisebb települések sem okoznak gondot, futárszolgálatunkkal az ország bármelyik pontjára eljuttatjuk a csomagodat! Külföldi megrendelés előtt kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon. 

Mennyibe kerül a házhozszállítás?
A házhozszállítás előre utalás és PickPack pont esetén 990 Ft-ba kerül, amit rendelésenként számolunk fel. Ha egyszerre több terméket rendelsz, nem befolyásolja az összeget, csak egyszer számítjuk fel. Futrászolgálat választása esetén 1290 Ft szállítási költséget számolunk fel. 20.000 ft feletti vásárlás esetén a  szállítás költségeit mi álljuk! 

Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?
Megrendelésedet kifizetésére három lehetőséged van:
- Az első lehetőség, hogy a futárnak készpénzben vagy bankkártyával, fizeted ki a terméket és annak szállítási költségét.
- A második lehetőség, hogy előre elutalod számunkra a termék vételárát a szállítási költséggel együtt. Előre utalás esetében kérlek közleményben mindenképpen tüntesd fel a rendelés azonosítódat, így könnyebben és gyorsabban tudjuk feldolgozni a rendelésedet.
- A harmadik lehetőségként választhatod a PayPal fizetést. A PayPal fizetés 5.000 ft feletti vásárlás esetén válik elérhetővé.

Melyik futárszolgálat hozza házhoz a csomagomat?
Csomagodat az MPL futárszolgálatával juttatjuk el hozzád.

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up