Okosóvszer a láthatáron

Okosóvszer a láthatáron
Egyéb 2017. 03. 08. 18:24

A British Condomnak köszönhetően, egy újabb okoseszköz lehet otthonunkban. Hamarosan elérhetővé válik a felhasználók számára az iCon-nak elnevezett okosóvszer.

Nincs mit szépíteni ezen, ilyen a 21. század. Az okosóvszer 74 dollárba fog kerülni és bárki számára elérhető lesz. Jelenleg az okosóvszerről még nincsenek fényképek, a gyártó csak a dobozának kinézetét tette közzé. Egy valami már biztos: idáig több mint 96 ezer előrendelést vettek fel erre a "zseniális" termékre, tehát az igény megvan erre a cuccra. 

De mit is tud egy okosóvszer? Mit ígér a gyártó? 

Annyit már tudunk, hogy az okosóvszer sima óvszer mellet lehet használni, tehát fontos tisztázni: nem maga az óvszer okos, hanem ez a kis szerkezet, a pénisz tövéhez helyezhető gyűrű, mely rögzíti a hétköznapi óvszert. Tehát az óvszer használata teljesen higiénikus. Az iCon rögzíti a felhasználó szexuális teljesítményét. Beépített szenzorainak köszönhetően számolja a lökések számát, sebességét és az elégetett kalóriát. Osztályozza az aktus minőségét a szexuális teljesítmény mérésével. A beépített bluetooth technológiának köszönhetően, az aktus adatait letölthetjük telefonunkra vagy akár megoszthatjuk a facebookon, twitteren stb. Ami még fontos: figyelmeztet a nemi betegségek veszélyeire. A gyártó állítása szerint a készülék képes érzékelni chlamydiához, szifiliszhez köthető nemi úton terjedő betegségeket. 

CIMKÉK:
Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up