Nagyot villantott a Lexus IS, az új 2017-es modelljével

Nagyot villantott a Lexus IS, az új 2017-es modelljével
Autó 2017. 03. 02. 00:51

A Lexus IS 2017es modellje igen csak jó reklámmal állt a nyilvánosság elé. Nem csak, hogy egy slágerlistákat vezető zenei mű videó-klipjében kapott szerepet, de még egy egyedi darabot is készítettek hozzá.

A Lexus LIT IS névre hallgató egyedi darab karosszériája 41.999 LED diódával lett beborítva, mellyek a fedélzeti számítógépről vezérelhetőek és különböző dinamikus grafikák, videók megjelenítésére képesek. A VEVO és a Lexus együttműködésének köszönhetően jött létre Dua Lipa, britt zeneművész, a "Be The One" című slágerének videóklipje. A szám jelenleg vezeti a britt slágerlistákat. 

 

 

A több tízezer LED diódát kézzel erősítették a karosszériára, ezzel akarták egyedivé tenni és kihangsúlyózni a forma beli változásokat, amiből volt elég az IS szériánál. 

Íme az egyedülálló együttműködés eredménye az énekes és a Lexus között:


Az egyedi Lexus LIT IS 175.000 lumen erősségű fénykibocsájtásra képes, a LED sorok egybekötve közel 800 méter hosszúságúak lennének. Emellett három programozható minta alapján világítják be az autót. A látvány üzemmódban az előreprogramozott fények az autó erőteljes vonásait hangsúlyózzák ki. A zene megjelenítés funkcióval a LEDek képesek bármilyen zenéhez idomulni. Végül egy nagyon király beépített érzékelőt is készítettek a modellhez, mellyel a felhasználó tudja irányítani a LEDeket egyszerű kézmozdulatokkal.

Az eredeti reklámvideó még jobban bemutatja a Lexus IS merész formavilágát.

 

CIMKÉK:
Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up