Itt az új 2018-as Ford Mustang

Itt az új 2018-as Ford Mustang
Autó 2017. 03. 08. 13:19

Végre eljött az idő és hivatalosan is bejelentették a 2018-as Ford Mustangot, mely nem is akármilyen debütálást kapott.

A 2018-as Ford Mustang egy megindító eseménnyel mutatkozott be, mely a Ford Motor Company és Dwayne "The Rock" Johnson segítségével jöhetett létre a Ford Go Further Award keterein belül, ahol Marlene Rodrigezt, egy amerikai veteránt leptek meg az új modellel. Marlene több alapítványt is vezet a veteránok segítésének érdekében.
 

Az új Mustang jóval merészebb, vadabb megjelenésű modell lett, mint a 2015-ös elődje, köszönhetően az orrán végzett változtatásoknak, mint a 20 miliméterrel lekerekített motorháztető, és az élesebb, jobban kiemelt vonások. Motorkínálat terén két választása van a jövőbeli tulajdonosnak, választhat a 317 lóerős, négyhengeres 2,3 literes EcoBoost turbó motor és az 5 literes szívó V8-as motor között. Emellett még megváltozott pár dolog a 2018-as modellben, például az, hogy egy 10 sebességes automata váltót kapott, új dijáznt a motorháztető nyílásnál, új lámpa dizájnt és 12 új kerékből választhatunk.
 


A műszerfalat is lecserélték egy 12 colos digitális LCD kijelzőre, mely szabadon konfigurálható, minden adatot nyomonkövethet a vezető és a kivetítő kinézetét és színeit is állíthatja kedve szerint, akárcsak a megjelenítendő adatokat. Egyéni futómű és kormányzási beállításokat is be lehet állítani és elmenteni. Három üzemmód érhető el, melyet egy kapcsolóval lehet állítani: normál, sport és versenypálya fokozat.
 

 
Az új Mustang árfekvéséről eddig még nincsenek kézzelfogható adatok, viszont feltételezhető, hogy a 2,3L EcoBoost motorral kapható modell a 2015-ös elődjének nyitó árával szinte azonos áron fog piacra kerülni, viszont a V8-as motorral rendelkezőnél számíthatunk 500-1000 dollár árnövekedésre modell elődjéhez képest, tekintve a sok újítást és technológia fejlesztést.
 

 

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up