Regisztrálj még ma!! Regisztráció után egy ezer forint értékű kupont kapsz amit bármikor beválthatsz!

Itt az első igazán vezeték nélküli telefon töltő

Itt az első igazán vezeték nélküli telefon töltő
Telefon 2017. 03. 09. 00:41

A Yank Technologies megalkotta az első ténylegesen vezeték nélküli telefon töltő készüléket, a Motherbox-ot.

Napjainkban már sok vezeték nélküli telefontöltőről hallhattunk, mint például a Samsung Galaxy S6-hoz készült Wireless Charging Pad, viszont ezeknek a töltőknek még ígyis kell fizikai érintkezés a telefonnal, ahhoz, hogy tölteni tudják azt. A Yank Technologiesnál kifejlesztettek egy eszközt, mellyel nincs szükség sem vezetékre, sem érintkezésre a töltéshez. Ahogy a bemutató videóban is elhangzik, a mai vezeték nélküli töltők sem igazán vezeték nélküliek, mivel maga a töltő ugyanúgy áram forráshoz van kötve, így ugyanolyan, mintha az okostelefont töltenénk vezetékes módszerrel. 

 

A Motherboxnak is szüksége van áramforrásra a feltöltődéshez, viszont ezek után fizikai úton nem kell érintkeznie a telefonnal a töltési folyamathoz, sőt miután feltöltődött egyáltalán nem kell csatlakoznia áramhoz. Ez a találmány három éves kutató munka gyümölcse és a cég nem akar itt megállni, dolgoznak azon, hogy növeljék a telefon és a Motherbox közötti maximális távolságot, ami a töltési folyamathoz szükséges. Céljuk, hogy egy hordozható töltőállomást hozzanak létre, amely akár az utcán sétálva is tölti a telefont a hátizsákból, táskából bármilyen vezetékes összeköttetés nélkül. Egyenlőre a készöléknek és az okostelefonnak még viszonylag közel kell lenniük egymáshoz, körülbelül fél méteren belül, a tényleges töltés érdekében. Viszont egyszerre több készüléket is tud tölteni ugyanaz a Motherbox. Itt egy Startup vállalatról beszélünk, de erős a gyanú, hogy még hallani fogunk róluk a jövőben, köszönhetően annak, amit elértek az okostelefon piac vezető nagy cégei előtt, jóval kevesebb anyagi háttérrel. 

 

 

Maga a töltési folyamat a cég által készített applikáció segítségével üzemelhető be, mely egyenlőre csak az iOS és Android készülékekhez érhető el. A termék 26 000 forinttól előrendelhető, világszerte ingyen kiszállítással. 

 

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up