Itt az első igazán vezeték nélküli telefon töltő

Itt az első igazán vezeték nélküli telefon töltő
Telefon 2017. 03. 09. 00:41

A Yank Technologies megalkotta az első ténylegesen vezeték nélküli telefon töltő készüléket, a Motherbox-ot.

Napjainkban már sok vezeték nélküli telefontöltőről hallhattunk, mint például a Samsung Galaxy S6-hoz készült Wireless Charging Pad, viszont ezeknek a töltőknek még ígyis kell fizikai érintkezés a telefonnal, ahhoz, hogy tölteni tudják azt. A Yank Technologiesnál kifejlesztettek egy eszközt, mellyel nincs szükség sem vezetékre, sem érintkezésre a töltéshez. Ahogy a bemutató videóban is elhangzik, a mai vezeték nélküli töltők sem igazán vezeték nélküliek, mivel maga a töltő ugyanúgy áram forráshoz van kötve, így ugyanolyan, mintha az okostelefont töltenénk vezetékes módszerrel. 

 

A Motherboxnak is szüksége van áramforrásra a feltöltődéshez, viszont ezek után fizikai úton nem kell érintkeznie a telefonnal a töltési folyamathoz, sőt miután feltöltődött egyáltalán nem kell csatlakoznia áramhoz. Ez a találmány három éves kutató munka gyümölcse és a cég nem akar itt megállni, dolgoznak azon, hogy növeljék a telefon és a Motherbox közötti maximális távolságot, ami a töltési folyamathoz szükséges. Céljuk, hogy egy hordozható töltőállomást hozzanak létre, amely akár az utcán sétálva is tölti a telefont a hátizsákból, táskából bármilyen vezetékes összeköttetés nélkül. Egyenlőre a készöléknek és az okostelefonnak még viszonylag közel kell lenniük egymáshoz, körülbelül fél méteren belül, a tényleges töltés érdekében. Viszont egyszerre több készüléket is tud tölteni ugyanaz a Motherbox. Itt egy Startup vállalatról beszélünk, de erős a gyanú, hogy még hallani fogunk róluk a jövőben, köszönhetően annak, amit elértek az okostelefon piac vezető nagy cégei előtt, jóval kevesebb anyagi háttérrel. 

 

 

Maga a töltési folyamat a cég által készített applikáció segítségével üzemelhető be, mely egyenlőre csak az iOS és Android készülékekhez érhető el. A termék 26 000 forinttól előrendelhető, világszerte ingyen kiszállítással. 

 

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up