Itt a Tinder hüvelykujj

Itt a Tinder hüvelykujj
Vicces 2017. 10. 24. 10:15

Kezdjük azzal, hogy sajnos az oldalunkon még nem kapható, viszont pár nap/hét elteltével nézz vissza hozzánk és eléggé nagy raktárkészlettel fogunk rendelkezni belőle. :)

Elösször amikor olvastunk erről a "remek" készülékről azt hittük, hogy vicc, de mint kiderült egyáltalán nem. A Tinda Finger nevű apró telefonra csatlakoztatható tárgy a telefon töltőjén keresztül csatlakozik a telefonunkhoz és egy hüvelykujjra rögzített Tinder lapózóval pörget mindenkit jobbra a Tinderen. Igazából egy Tinder prémium előfizetés mellett hasznos kis találmány. 


A gyártót idézve: 
"Rengeteg időt vesz el és nagyon fárasztó folyton mindenkit jobbra húzogatni: ezt próbáljuk meg jóval hatékonyabbá tenni a Tinda Fingerrel. Ezzel nem csupán időt takarítasz meg, hanem sokkal nagyobb lesz az esélyed egy potenciális randira is, ugyanis a Tinda Finger száz embert húz neked jobbra percenként úgy, hogy neked oda se kell nézned!"

A termék kék és rózsaszín színben lesz kapható. A hüvelykujj csak jobbra húzásra alkalmas. Véleményünk szerint Tinderező ismerőseinknek tökéletes ajándék lehet. 


A termékről videó:

 

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up