Így reszeld le gyorsan a sajtot

Így reszeld le gyorsan a sajtot
Konyha 2018. 10. 26. 19:16

Szombat késő délután van, megbeszélted a haverokkal, hogy este átjönnek hozzád egy kis házibulira. Ők hozzák a piát, úgyhogy te meg arra gondolsz, hogy megvendégeled őket valami egyszerű, finom kajával.

Gyorsan leszaladsz a boltba, veszel tésztát, darált húst, paradicsomot, fokhagymát és a többit, ami egy jó spagettihez kell. Mindenkinek más a bevált receptje, de azt nyugodtan kimondhatjuk, hogy a reszelt sajt egyik spagettiről sem maradhat le.  Elkészíted a kaját, épphogy készen lettél vele, már meg is érkeztek a haverok. A sajtot még nem reszelted le, de a többiek már nagyon éhesek és szomjasak, úgyhogy gyorsan kell cselekedned.
 

Általában senki sem szeret bíbelődni a sajt lereszelésével egy hagyományos sajtreszelővel, mert lassú és fárasztó folyamat plusz még meg is sértheti magát az ember.
 

Ha ilyen helyzetbe kerülsz, hogy gyorsan készen  kell lenned vagy nem akarsz nagyobb erőfeszítést tenni egy sajt lereszelésére, akkor van egy jó ötletünk neked. A tekerős sajtreszelő, amibe csak belehelyezed a sajtot és már tekerheted is. Sokkal könnyebb, gyorsabb a reszelés és már mehet is a spagettire. 

Kíváncsi vagy a termékre? Kattints a képre!

 


 

Jó étvágyat és jó bulizást!

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up