FaszaCuccok.hu támogatja a Rendőrség vetélkedőjét

FaszaCuccok.hu támogatja a Rendőrség vetélkedőjét
Hírek 2018. 10. 14. 20:38

A faszacuccok.hu az egyik támogatója a 2018-as Krimit-Tud? nevezetű Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztály által szervezett vetélkedőnek. A vetélkedőn különböző termékekkel jelenünk meg és támogatjuk mind a nyerteseket mind pedig vetélkedő résztvevőit, szervezőit. Webáruházunk roppant büszke arra, hogy egy ilyen neves és hasznos eseménynek lehet a támogatója.

Mi is az a KRIMIT-TUD?
A vetélkedő alapötletét a Beugró című tv műsor adta,  középiskolás fiataloknak bűnmegelőzéssel kapcsolatos helyzeteket kell megoldani egy vetélkedő keretében.

A verseny célja az, hogy játékos formában a bűnmegelőzési helyzetekből a fiatalok levonják a tanulságot, tapasztalatot, amely felnőtté válásuk közben segíti őket abban, hogy ne váljanak áldozattá vagy elkövetővé.


"Osztályunk hosszú évek óta sikeresen vesz részt a diákok prevenciós célú nevelésében. A több éves oktatói munka, a diákok személyes beszámolói, valamint a bekövetkezett bűncselekmények, szabálysértések rávilágítottak arra, hogy a fiatalok  mennyire nincsenek tisztában az őket körülvevő – és esetükben halmozottan jelentkező -  veszélyekkel mint pl..: drogok, a vagyontárgyak  védelme, az erőszak formái, Internet veszélyei." -Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztály

A vetélkedő házigazdája: Novák Péter színművész
Helyszín: Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet III. számú Objektumának kúltúrterme
Időpont:2018. november 15.


A versenyre készült nyakpántokat a kaposvári Design Studio támogatásával készítettük. Hasonló nyakpántokat ingyenesen tudsz igényelni oldalunkon az alábbi képre kattintva:

 

 

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up