Regisztrálj még ma!! Regisztráció után egy ezer forint értékű kupont kapsz amit bármikor beválthatsz!

Elképesztő dolgokat tud majd az új Galaxy S8

Elképesztő dolgokat tud majd az új Galaxy S8
Számítástechnika 2017. 03. 30. 02:25

A Samsung hatalmasat lépett előre a legújabb okostelefonjával, a Galaxy S8-al.

A Galaxy S8 tudása alapján már inkább nevezhető mobilszámítógépnek, mint okostelefonnak.

 

 

Röviden összefoglalva:

  • hatalmas kijelző
  • hátulra került az ujjlenyomatolvasó
  • beépített arcfelismerő és íriszolvasó
  • víz-és porálló
  • nincs fő gombja, annak funkcióját a kijelző erős megnyomásával varázsolhatjuk elő
  • Snapdragon 835 chip gondoskodik a tökéletes és gyors működésről 4 GB RAM-mal

 

A Galaxy S8 két válozatban érkezik, az alap modell 5,8 colos kijelzőt kapott, de akinek ez a hatalmas kijelző még így sem lenne elég, nekik ott van a Galaxy S8 Plus 6,2 colos óriási kijelzője. Mindezek mellett a telefon még ígyis kisebb, mint elődje az S7. Ez annak köszönhető, hogy a fő gomb eltűnt róla és helyén is kijelző található. A kijelző hátrahajlított, így nem mindenki fogja kényelmesnek találni, néha probléma lehet, hogy az ujjunk hozzá ér a telefon pereméhez és már érzékeli is. Viszont azzal, hogy a fő gombot eltűntették és a kijelzőbe építették, nem lőttek félre. Sokkal kényelmesebb és egyszerűbb a kezelése. Egy szelfi kamera azért csak ráfért az elejére, ez 8 megapixeles lett, míg elődjénél csak 5 megapixeles volt. Az íriszolvasó is elől maradt, viszont az ujjlenyomatolvasó hátulra került, ami szerintünk inkább kényelmes, mint frusztráló, bár eleinte biztos furcsa lesz hozzászokni.

 

 

Másik téren is hatalmasat lépett előre a Samsung, mivel az S8 használható számítógépként is. Ugyanis egy nagyon erős hardverhez és hatalmas kijelzőhöz teljesen egyedi grafikus interfészt készítettek. Például a Chrome böngésző egy az egyben úgy jelenik meg mint a számítógépen, tudunk fájlokat egyik mappából a másikba vagy a levelező vagy egyéb szoftverbe áthúzni és elküldeni. Könnyedén elfuttat egymás mellett két ablakot is, például egy youtube videót és egy játékot, mindeközben még a bejövő hívásokat is könnyedén fogadhatjuk.

Mindehhez elengedhetetlen egy bivalyerős hardver és a legújabb USB 3.0 Type-C nagyátviteli sebességű portja. A hardver igen erős, hiszen képes könnyedén meghajtani a Galaxy S8 beépített 2960x2400 pixeles kijelzőjét is, szóval egy 2K külső monitorral sem lesz gondja.

 

 

A Samsung ezeken felül is a beépített mesterséges intelligenciás asszisztensére a legbüszkébb, amely a Bixby elnevezést kapta. Erről röviden annyit kell tudni, hogy kezdetben csak dél-koreaiul és angolul fog működni, amíg a többi nyelvre el nem készítik, ha egyáltalán elkészítik. A Bixby megérti a teljesen hétköznapi szóhasználatot, például, hogy két órán át ne zavarjon, akkor így is tesz.

A hátlapon maradt még a fő kamera, ami 12 megapixeles és egy fokuszálást segítő lézer technológiát is kapott, így nagyon hamar reagál és fokuszál. Az alján található a jackdugó és az USB 3.0 Type-C port. Gyorstöltővel is rendelkezik és elég nagy akkumulátor kerül mindkét modellbe, az S8-ba 3000 mAh-s, míg az S8 Plusba 3500 mAh-s.

 

 

Szóval látszik, hogy ezzel a termékkel forradalmi újításokat hoztak be az okostelefon piacra és egy esetleges innovációs verseny alakulhat ki. Szakértők szerint csak idén 40-50 millió eladott példányra lehet majd számítani. A Galaxy S8 készülék ára 274 990 forint, míg az S8 Plus-é 299 990 forint. Emellé még megvásárolhatóak a plusz tartozékok, mint például a Dex dokkoló, ami 34 990 forint és a Samsung Gear VR és kontroller ami 39 990 forint.

 

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up