Csúcskategóriás tápegységet dobott piacra a Cooler Master

Csúcskategóriás tápegységet dobott piacra a Cooler Master
Számítástechnika 2017. 03. 11. 23:00

A MasterWatt Maker 1200 MIJ (Made in Japan) nevet viselő tápegység megvalósításáért két cég összesen 40 mérnöke dolgozott több, mint 160 000 munkaórán át.

A tápegységhez több, mint 20 egyedi alkatrészt gyártottak, melyek semmilyen más tápegységben nem találhatóak meg. Az alkatrészek 80%-a Japán, míg a maradék 20% Németországból származik. A csúcsminőségű alkatrészeknek köszönhetően a termék 80Plus Titanium besorolást kapott, de ezt a fokozatot is bőven túlszárnyalja a maga 94%-os eredményével. 


Az alkatrészek többsége akár a 150 celsius fokos hőmérsékleten is hibátlanul működne, igaz elég kicsi az esély, hogy a tépegységben ekkora hő alakuljon ki. A táp teljes ereje 1200 Watt és a csúcsminőségű alkatrészeknek hála, ennek a teljesítménynek a feléig, azaz körülbelül 600 Watt-ig teljesen hangtalanul üzemel, passzív hűtéssel. Ezzel a tápegységgel még a high-end gémer számítógépekben sem kell számolni a ventillátorok berregésével még nagy fokú kihazsnáltság mellett sem. 

 

 

A termékre 10 év jótállás érvényes, ráadásul mindez átruházható, szóval ha valamilyen érhtetetlen oknál fogva megakarunk tőle válni, akkor az új tulajdonos is élvezheti az eredeti tulajt megillető jogokat. Ebből és a fejlesztésbe beleölt időből látszik, hogy a két cég (Cooler Master és a Murata Manufacturing Company) mennyire magabiztos a terméket illetően.

Csatlakozók és kimeneti értékek:

 

A MasterWatt Maker 1200 MIJ-t 999 dollárért, azaz közel 293 000 forinttért lehet beszerezni.

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up