Az LG új robotjai forradalmi újítást vihetnek az okos-otthonokba és más területekre is.

Az LG új robotjai forradalmi újítást vihetnek az okos-otthonokba és más területekre is.
Robotika 2017. 03. 05. 11:26

Az LG azzal kezdte a 2017es évet, hogy szép sorjában bemutatta új robotjait, melyek hatalmas fejlődést mutatnak elődjeikhez képest.

Több robotot is láthattunk az LG jóvoltából az év elején. Kezdésként az új asszisztens robotjukat mutatták be, mely az intelligens otthonokba vihet új színt. A HUB Robot névre hallgató termék képességeit tekintve túllép a tavaly az ASUS által bemutatott Zenbo robotén. Mozgásában ugyan korlátozott, forogó mozgásra képes ott, ahol a felhasználó elhelyezte. Az igazán újdonság a kijelzőjéből fakad, mely rengeteg információt lesz képes megjeleníteni az otthonnal kapcsolatban, és vezérelhető lesz azon keresztül. Emellett hang felismerő rendszerrel is el van látva. Nyugalmi állapotban szemek jelennek meg a kijelzőn, melyek különböző hangulatokat fejeznek ki, ezzel téve barátságosabbá a robotot.

A hangfelismerő rendszert sem bízta a véletlenre az LG, hiszen ilyen termékeknél talán az az első, amit tesztelnek és ami megítéli a termék értékét. Nem fejlesztettek hozzá saját rendszert, inkább kölcsönvették a már jól bevált, többször bizonyított Amazon Alexa rendszerét.

Emellett talán a legizgalmasabb robot, amit az LG bemuttott az idei évre, az Airport Guide Robot, ami nevének megfelelően reptéri várakozókban hivatott segíteni az embereket.

Egy ívelt kijelzővel fog rendelkezni, melyen a segítséget igénylőnek minden információt megtud mutatni, utat mutatni a megfelelő várakozóba, sőt még el is kíséri a beszállókapuhoz, ha arra van szükség. Fejlett szenzorokkal van felszerelve, a navigáció és a balesetek elkerülése érdekében. 

Emellett még két robotot mutatott be az LG, a takarító és a fűnyíró robotjukat, melyek hasonlóan fejlett technológiákkal rendelkeznek.

Végül a legjobb bemutatás érdekében készült egy videó is a termékekhez.

 

CIMKÉK:
Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up