Autó belső-külső tisztítás otthon - 1. rész

Autó belső-külső tisztítás otthon - 1. rész
Autó 2017. 10. 18. 21:00

Minden autó tulajdonos jól tudja, hogy a kocsi karbantartása bizony fontos dolog, de valahogy sosem szánunk rá elég időt, egyszerűen nincs kedvünk karbantartani kedvenc járművünket.

Pár egyszerű kütyüvel az otthoni autótisztítás és ápolás pofonegyszerű és kellemes feladat lehet. Vegyük is sorba, hogy milyen feladatokra van szükség. 
 

1. Előmosás
Az első és legfontosabb a kocsi megtisztítása: portól, kosztól, lerakódásoktól. Ezt könnyen megtehetjük bármilyen slaggal, különösebben nem igényel semmilyen eszközt. Érdemes meleg vagy langyos vizet használni. Amint megvagyunk ezzel az egyszerű feladattal ugorhatunk is a második lépésre a samponozásra.

2. Samponozás
A samponozás elengedhetetlen a kocsi külső megtisztításához, ezzel távolítjuk el a ragacsos bogarakat, felkenődéseket, stb. Szerencsére erre kitaláltak egy remek eszközt, amivel az autó mosása és samponozása pofonegyszerű! A faszacuccokon kapható autómósó kefe sampon adapterrel a lehető legjobb választás a kocsink samponozására!
3. Kerekek tisztítása
A kerekek tisztítása ugyanannyira fontos, mint a külső és belső tisztítás. Az autó ékszere az alufelni. Fékezés közben a fékbetét folyamatosan kopik és szürke port áraszt magából, ami beszínezi a gyönyörű alufelninket. Ezt a koszréteget már nehezebb eltávolítani vízzel és samponnal, a tökéletes választás az, ha egy külön erre kifejlesztett eszközt használunk, ami a koszt és a “felniport” tökéletesen eltávolítja, viszont a kényes alumínium felnit megóvja. A figyelmedbe szeretnénk ajánlani ezt a terméket, amivel a tisztítás a lehető legegyszerűbben megy! 


4. Szárítás és ablakok tisztítása
Miután az előző feladatokat sikeresen elvégeztük, akkor a következő lépés a szárítás. Ahhoz, hogy a tökéletes autó külsőt varázsoljunk otthon, szükségünk lesz egy műszálas nedvszívó kendőre, melyet bármely drogériában vagy 100-forintos boltban beszerezhetünk. Az ablakokra ugyanilyen törlőkendőt ajánlunk, viszont azért, hogy tökéletes eredményt érjünk el mindenképpen érdemes beszerezni egy ablaktisztító kefét, amivel a makacs foltokat pár másodperc alatt el tudjuk távolítani. Ezenkívül tökéletesen alkalmas ez a kütyü arra, hogy cseppmentes tiszta ablakot kapjunk.Hamarosan folytatjuk...

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up