Alkoholszonda teszt

Alkoholszonda teszt
termékteszt 2017. 12. 07. 19:08

Szerinted is a legfontosabb a biztonságos vezetés? Olvasd el a Profi digitális alkoholszondáról szóló cikkünket! Rengeteg hasznos információval szolgálunk számotokra! 

A profi digitális alkoholszonda tökéletes ajándék ötlet férfiak számára, hiszen melyik férfi az aki nem szeret meginni egy vagy két pohár sört? Igen ám de, sörözés után már nem szívesen ülünk kocsiba hiszen a jogosítványunk elvételével játszunk. Magyarországon zéro tolerancia van, ha minimális értéket mutat rendőrségi ellenőrzés az alkoholszonda akkor ugrott a jogosítvány! Előzd meg a bajt!


Ezzel a profi digitáli alkoholszondával megakadályozhatod, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj. A termék biztonságos csomagolást kapott, hogy szállítás közben se sérüljenek meg a szenzorok! 


Mint ahogyan a képen is láthatjátok a bársonyos belső borítás teljesen megvédi a készüléket. A csomagban található 5 db szilikon szipka, hogy akár többen is használjátok egyidőben a készüléket! A szipkák akár mosogatógépben is tisztíthatóak! 

Térjünk is rá, hogy mennyire nehéz használni a készüléket? Pofon egyszerű! A középső szürke gombot kell megnyomni a bekapcsoláshoz, körülbelül 30-60 másodperc kell amíg a készülék "bekapcsol". A bekapcsolás után egy sípszót fogunk hallani, ezután az akoholszonda fúvókáját kell megfújnunk és miután a készülék végzett a méréssel - újabb sípszó - láthatjuk is az eredményünket. Autóba kizárólag 0-ás jelzés után üllhetünk! 

Az alkoholszonda vásárlásához kattints ide:
https://faszacuccok.hu/auto-kiegeszitok/alkoholszondak/profi-digitalis-alkoholszonda.html

További képek a termékről: 


Amennyiben alkoholos befolyásoltság alatt álsz a kijelző az általad elfogyasztott alkoholmennyiség értékét jeleníti meg.

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up