A Sony végre bejelentette az érintős projektort 2017 tavaszára

A Sony végre bejelentette az érintős projektort 2017 tavaszára
Számítástechnika 2017. 03. 12. 01:09

A Xperia Touch Portable Projector-t egy éve jelentette be először a Sony és végre a kiadási dátumot is nyilvánosságra hozta.

"Fedezz fel egy új dimenziót a mindennapi életben" szlogennel indították útjára 2016-ban az érintős projektor tervét a Sony-nál. Idén tavasszal már kapható lesz Európában 1499 euróért, azaz körülbelül 500 000 forintért.

 

 

A projektor 720p felbontású képet tud majd vetíteni szinte bármilyen sík felületre. Tíz pontot érzékel egyidejűleg, szóval tíz ujjat, ami sok lehetőséget nyit meg a felhasználó előtt, a több személyes játékoktól a zongorázásig bezárólag szinte bármit. Az ujjak érzékelése mellett a készülék képes bizonyos hangalapú parancsokat is felismerni, eddigi információk alapján ez a funkció még csak android operációs rendszereken működik.

 

 

A projektorba épített kamera segítségével skype hívásokat is le lehet bonyolítani vagy akár streamelésre is használható, köszönhetően annak, hogy az akkumulátora több, mint egy órát bír ki áramforrás nélkül. A 13 megapixeles kamera 60 képkocka/másodperc videórögzítésre képes. Mindezek mellett az 1366x768 felbontás hagyhat kivetnivalót maga után, ha a projektort a maximális vetítési szélességen, azaz 80-inchen használjuk. 

 

 

Ahhoz, hogy megtudjuk, a termék megéri-e ezt a hatalmas összeget, még várnunk kell a végleges termékre, esetleges változtatásokra, fejlesztésekre. A hetekben a Sony által tesztelésre kiadott termék még nem a végleges, tavaszig még van idejük a kisebb problémákat kijavítani. 

 

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up