A Sony ismét nagyot villantott az új luxustermékükkel

A Sony ismét nagyot villantott az új luxustermékükkel
Számítástechnika 2017. 03. 14. 13:15

A Sony év elején dobta piacra új projektorát, a Sony Ultra-Short Throw 4K Projector névre hallgató terméket.

A projektort minimál dizájnra tervezték, hogy beleolvadjon az otthon környezetébe és ne keltsen nagy feltűnést, visszafogott de mégis elegáns megjelenésével. A termék a falhoz állítva képes a falra 375 cm átlójú képet vetíteni tökéletes 4K felbontásban, úgy is, hogy csak pár centire van a faltól. 

 

 

A projektor lézer technológiával vetíti a képet a falra, így kevesebb idő kell neki a maximális fényerősség eléréséhez és minőségibb képeket vetít, mint a nem lézer technológiával rendelkező vetélytársai. 

 

Maga a termék 5 komponensből áll össze. Középen maga a projektor helyezkedik el, két szélén a két hangfal, majd a két végén tároló "szekrények" helyezkednek el. A tároló szerkezetet is azon ötlettől vezérelve készítették hozzá, hogy a projektorhoz csatlakozó eszközöket ott lehessen elrejteni, így tényleg beleolvad a lakás környezetébe a projektor, nincsenek kósza drótok, eszközök.  

 

 

A Sony Ultra-Short Throw 4K Projector 25 000 dolláros áron rendelhető meg, amely közel 7 325 000 forint. Emellett úton van egy még fejletebb 4K projektor a Sonynál, ami kétszer ennyi pénzért kerül majd forgalmazásba.

Telefonos ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálat

Elérhető: 09:00 - 15:00 minden munkanap

Ingyenes Szállítás

Ingyenes Szállítás

20.000 ft értékű vásárlás esetén, a szállítás minket terhel.

Garantált Elégedettség

Garantált Elégedettség

Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

up